UN ACOMIADAMENT COM CAL



Pot ser sí que, abans de donar la benvinguda al Mhaler de tardor, hauria d'haver-me acomiadat com cal de la música que m' ha fet passar tant distret estiu i per tant, és també de rebut, mencionar a la meva filla mitjana doncs ella ha sigut la que ens l'ha fet arribar tant a fons. I és que...a totes ens encanta ballar!

Realment el nostre ha estat un estiu de música a totes hores i reconec que el fet de ser a prop d'algú  que declara que el ritme pot amb ella , ho ha facilitat molt. La meva filla mitjana s'ha convertit en una enamorada de la música amb un cert to digem... llatí- Miamitzat! N'es una veritable experta.
Com deixava intuir la setmana passada, Pitbull a fet estralls a casa meva aquests mesos de calor. Llevar-me amb el seu ritme al cos i continuar amb ell durant tot el dia em va arribar a ser del tot suportable.
Pitbull i  Juan Magan han fet d'aquest estiu  l'Estiu Moviment Caderes!  (Altrament anomenat EMC!)
També ens han fet ballar Maroon Five, Black eyed peas , Jason De Rulo, David Guetta,  i com no, també ens han marxat els peus amb les cançons de gent d'aqui com ara Cesc Freixas, Els amics de les Arts o Gossos.
Ha tingut un lloc destacat també la Veu-ànima de la Adele primer amb el seu èxit -Rolling in the Deep- i ara amb el seu -Set fire to the rain- fins i tot amb la versio més disco.
Val a dir que en el seu vídeo -Someone like you-  es veu  clarament perquè aquesta noia és, això, un èxit. Al final de la cançó fa uns moviments quasibé innapreciables amb les mans, amb la boca...tots  tant humans que la fan molt propera. La fan real. No es mou mai gaire però els seus moviments son sempre deliciosos. Al menys, a mi m'ho semblen.

Havia arribat a pensar que la música ballable dels vuitanta era la millor música ballable que coneixia  i, sense deixar de ser el que és per mi, reconec que actualment hi ha música molt engrescadora.
M'agrada també molt la música comercial, sí, sempre m'ha agradat! És la que he tingut més a l'abast. Potser quan tingui més temps del que he tingut fins ara em donarà per experimentar i buscar el plaer dels ritmes alternatius. Potser llavors seré una "cool" més .


Gràcies Marta per un estiu tan animat!!!


2 comentaris:

  1. M'encanta que mencionis al PITBULL :) DALEEEE a Llegir i escoltar

    ResponElimina
  2. Marta!!!! Quines bones estones em passat amb el Pitbull aquest estiu!! Tens raó potser abans de donar la benvinguda a Mahler hauría d'haver-me despedit del reaggeton com cal...La setmana que ho faré! mua! a Llegir i escoltar
    Elimina el contingut | Elimina | Correu brossa

    ResponElimina

comentaris