BON ANY NOU! - 12 de setembre 2011

Per mi l'Any Nou acava de començar en tancar una porta a la meva esquena. Porta que, especialment avui, s'em ha fet molt pesada doncs em separarà fins a les sis de la tarda de les meves filles apropant-me, sense pretendre-ho, a coses que el trànsit de les vacances han fet quasibé invisibles.
Estic esgotada peró espectant, com correspón estar després d'una gran festa!

No en và moltes cultures del nostre planeta viuen el mes de setembre retirades del món per renovar la seva vida real per tal d'omplir-la altre cop de passió. Tu i jo podem veure com la terra que trepitgem comença a canviar a uns colors més humits per tal de tornar a produir en arribar la primavera.
Setembre ha sigut de sempre un mes de renovació i subtil, peró fermament, ens demana que aprenguem a reconeixer l'encant de lo efímer. Per mi és terriblement difícil trobar la cara amable al fet d'assumir que les bones estones passen i s'acaben. Quan ho intento varies vegades i no puc, simplement penso que no tots els finals troben el seu moment...

Molts som els que en tancar una porta darrera nostre trobem més facilment la tranquilitat per intentar posar ordre i endreçar propósits. Qualsevol mes és bo per fer-ho, peró setembre és com si ens ho poses més fàcil!
Els propósits de setembre són menys públics que els de principi de gener peró de segur responen a inquietuds més auténtiques, més íntimes.

Et confessaré que la necessitat de ser asseguda ara i aqui escrivint es va convertir no fa gaire en un dels meus propósits al que li faltava empenta. D'una manera gens forçada l'empenta m' ha arribat i com pots veure, aqui estic. Abans, no era encara el moment.

Si, com jo, sents el calfred del que encara és per encetar: MOLT BON ANY NOU!

Gràcies per dedicar-me part del teu temps.

àngels

5 comentaris:

  1. Felicitats!!! ànim's que aixo s'et dona molt be i...Bon any nou!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Abel i Su , la veritat es que em sembla que serà un espai on disfrutar plegats.
    Fins aviat!

    ResponElimina
  3. Àngels! ET felicito pel blog, està rebé! Només falta que ens arribi l'olor de les teves grans receptes i pensaments. Endavant!

    ResponElimina
  4. Gràcies Esther! Ho seguire procurant! Tu no deixis de venir per aqui de tant en tant! Fins aviat!

    ResponElimina

comentaris