AMANIDES (5): SÍNDRIA, FORMATGE DE CABRA I ALFÀBREGA...

Una combinació curiosa...
No arriba a recepta d'amanida i és entremig d'un entrant i un postre...
Una recepta que no és recepta i un postre que no ho és del tot? Èxit segur!
Com a recordatori només animar-vos a que proveu aquesta combinació abans de que les síndries s'acabin deixant pas a les carbasses.
Daus de síndria, formatge de cabra esmicolat, fulles dàlfàbrega trinxades, un raig d'oli,  un de vinagre balsàmic i unes escates de sal.
Serviu-la a temperatura ambient, si pot ser en bols individuals, i disfruteu.
Amanida tèbia per fer ...ja!

2 comentaris:

  1. Meravellosa combinació de colors i textures!!!!!!!!!!!

    Anna

    ResponElimina
  2. Fa molt bona pinta Àngels!!
    Gràcies per auest blog tan bonic de tot.

    Mercé Roviralta

    ResponElimina

comentaris