SNACK DE PATATES ROSSES EN UN MOMENT


Les patates es serveixen calentes, així, el seu aroma, també en fa gaudir.

Unes patates rosses, unes cullerades de parmesà ratllat i una mica de pebre vermell dolç, faràn, de les simples patates, un cruixent snack diferent!
Escampeu les patates sobre una llauna de forn. Ratlleu formatge parmesà directament al damunt  i espolseu amb pebre vermell dolç amb l'ajut d'un colador. Entrar-ho al forn-ja calent- uns minuts i servir. Ja veureu com marxen i de gust! La preparació té un aire als tradicionals nachos mexicans però només hi té això, l'aire.
És una bona idea per recuperar patates que us han quedat i que ja no són gaire cruixents. Així segur que s'acaben!
Atreviu-vos a provar amb diferents condiments com ara: cumí, pols d'anís o paprika (pebre vermell picant) i amb diferents tipus de formatges. I... per què no provar a ratllar-hi xocolata negra al damunt  i, en sortir del forn, a espolsar-hi uns cristalls de sal Maldon?! M'en va donar l'idea una persona amb la que sovint parlo de cuina i us asseguro que l'idea és una gran troballa.
Apa doncs, a provar de fer-les durant el cap de setmana!

5 comentaris:

  1. M'encanta la idea!!!
    Crec que elsfare diumenge .Tinc convidats i aixo em sembla que es i agradarà!
    Molt bona idea!

    Anna

    ResponElimina
  2. Mai no hauria imaginat aquesta possibilitat amb les patates fregides. Té una pinta extraordinària!! Ho faré segur!!Teresa

    ResponElimina
  3. M'has donat una idea per fer....ara mateix! Jeroni

    ResponElimina
  4. Mot bé, Jeroni,espero que l'idea hagi resultat un éxit!!!!

    Gàcies per el comentari!

    ResponElimina
  5. Que tal Teresa?? Com et van quedar les patates??

    ResponElimina

comentaris