L'HORA DE LA CARBASSA


Fan por ...de veritat!!!!


    El que va començar sent un twit amb una foto sense més, va acabar sent quasibé un "twitcurset" de com preparar una carbassa per la nit de Tots Sants. Va ser molt divertit!
Aprofitant que tinc les fotos deixaré aquí un petit resum de com va anar.

Teniem dues carbasses destinades a convertir-se en cares desentegades i terrorífiques. Eines adients, doncs les carbasses han de ser buidades al màxim i la seva carn es durísima. Ens ajudaven punxons i plantilles i moltes, moltes ganes de posar les mans a dins per extreure'n les llavors...!
El dibuixar , marcar i amb molt de compte treure la fina pell i la dura carn per tal de tenir unes boques i uns ulls esgarrifosos a més del moment màgic de posar l'espelma a dins seguit d' un : ohhhhhh- molt  gran van fer, com cada any, del buidar carbasses, un art!
Va ser una hora i mitja molt distreta i el resultat va ser prou bo.
Les dues carbasses van lluïr enceses tota la Santa nit i l'endemà els racons de casa eren plens de castanyes i panellets, o sigui que les animentes van trobar, sense cap problema, el camí de casa un any més!



2. Treure la carn de carbassa  amb les mans (això es super!!)


1. Tallar la base  i buidar el màxim possible.


4. Treure el que sobra amb molt de compte

 3. Amb un rotulador senyalar i amb un punxo marcar. 

2 comentaris:

  1. WOOOOOOOWWWWW!!
    Sou uns artistes!
    Molt bé!!!!

    Anna

    ResponElimina
  2. EI, TERRORÍFIQUES!!!! MOLT XULES!!

    Veig que vareu passar una bona nit de Tots Sants!

    Jo de moment encara continuo només amb les espelmes.


    Núria M.

    ResponElimina

comentaris