XOCOLATA CALENTA PER A NENES I NENS CRESCUDETS

Una seducció irresistible i del tot confessable. O no.
Una seducció hivernal de bon matí o a mitja tarda, pot molt ben ser una beguda a base de llet.
LLet calenta... amb una bona racció de xocolata negra!
Res de succedanis de cacau en pols o similars. Ja ens ha passat l'edat! No creus? Tenim llicència per una bona tassa de xocolata, xocolata! (També podeu fer-la amb aigua)
La xocolata de tots és sabut que dispara la producció de feniletilamina que és un agent químic cerebral que eleva l'estat d'ànim. La xocolata és doncs un aliment amb moltissima càrrega emocional i és per això que les dones (en general) ens sentim sempre més tenades a ella que els homes (diuen!). L'emoció ens pot als xocolaters...
Quan una persona es deprimeix o, simplement l'alteració de les hormones la visita, la necessitat de feniletilamina augmenta i una mica de xocolata a temps resulta ideal. Si llavors reprimim aquesta tentació...al final caiem en una espiral que ens porta a la saturació i llavors  als sentiments de  culpa i, per tant, als "càstigs" imposats per nosaltres mateixos.
No podem viure eternanament en un cercle d'excessos i privacions!!! Això s'ha acabat...
La xocolata ens afavoreix a tots)! Confiem en els nostres instints i disfrutem!!!!!Xocolata per a dos (o per a un, dos cops. )
  • 100c.c. de nata per montar freda de la nevera
  • 1 cullerada gran de sucre (opcional)

  • 120 grs. de xocolata negra de bona qualitat
  • 2 tasses de llet sencera ( no escatimeu en calories, si us plau!) o bé, aigua mineral.


En un recipient no molt gran posar-hi la nata i el sucre. Barrejar i montar fins que agafi consistència.
Ratllar la xocolata i reservar-ne dues cullerades. En un cassó fer-hi esclafar la llet o l'aigua  i abocar-hi la xocolata ratllada  i anar remenant fins que bulli i agafi consistència.
Abocar la xocolata desfeta  en una tassa i posar-hial damunt  la nata muntada. Empolvorar amb la xocolata ratllada reservada  i... a disfrutar!
Un plaer que, com en la majoria de casos, en secret, s'en disfruta el doble! ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

comentaris