UN PARTICULAR PAISATGE NADALENC


El resultat és garantit.







Aquí teniu un entretingut i sorprenent treball per fer amb els més petits. Una bola de neu -en aquest cas, de purpurina-.
Només farà falta un pot de vidre, aigua destil-lada, unes gotes de glicerina líquida (que trobareu a la farmàcia), purpurina i les figueretes de plàstic com a protagonistes.
Després de netejar el pot de vidre podeu decorar-el amb pintura plàstica. Com que s'acosta Nadal  la tapa del pot i la base tenen motius adients. La pintura plàstica serà una bona tria, doncs s'esborra amb facilitat i no taca la roba. També podeu utilitzar la que s'anomena  pintura de bombeta, que fà que els colors siguin transparents. Faria també un bonic efecte segur.

Amb l'ajut d'una cola instantània enganxeu els vostres personatges a l'envers de la tapa. Ompliu amb aigua destil-lada el pot de vidre junt amb unes tres o quatre gotes de glicerina líquida per tal de fer-la més densa. Posar-hi la purpurina i remenar, retirar-ne  l'excés si és dona el cas.
Tancar el pot i provar l'efecte. Al tancar definitivament,abans, encolar la rosca, així segur que no vesa!
Al girar el pot, aquest, passi el que passi, sempre us ensenyarà un bonic paisatge. Paisatge que haureu creat vosaltres! Qui de vosaltres no s'ha quedat encantat alguna vegada amb quelcom semblant? A mi em passa sempre!
A les botigues de joguines trobareu figuretes de tot tipus per triar. Fins i tot també en pastisseries podeu trobar el que imagineu.
Pots amb diferents formes, mides i paisatges faràn de qualsevol racó, un racó especial.
Endevant doncs amb un treball que entretindrà a menuts i grans una bona estona!
Molts pocs ingredients per passar una tarda.

3 comentaris:

  1. Quina idea més bona! Més maca i fàcil!
    Demà m'hi poso!

    Anna

    ResponElimina
  2. Mama! m'encanta!:) el tinc posat en una postada de la habitació! i cada vegada que el veig, el remeno i em venen ganes de tornar a casa!:) ets una artista!

    ResponElimina
  3. ETS UNA ARTISTA!!!

    Una altra cosa que m'hauré d'apuntar a la llista de les tasques pendents a fer!


    Núria M.

    ResponElimina

comentaris