PARMIGIANA D'ALBERGÍNIES

    Aquí us deixo la recepta que aquest estiu ha sigut l'estrella a casa meva. La parmigiana d'albergínies un plat d'aquells  que jo anomeno rodons per la seva simplicitat , per el seu resultat i el seu record.
Una safata de color clar serà el recipient perfecte per aquesta recepta.
Aquesta recepta l'escric pensant amb algú en concret. Algú que quasibé sense voler m'ha donat l'empenta necessaria per tal de ara existeixi aquest espai on segur disfrutarem molt.
Àlex, gràcies per tot!

Un plat que us deixarà molt parats....

Preparació:

3 albergÍnies fortes tallades a làmines fines
20 talls prims de pernil salat de qualitat
4 mozarelles fresques
fulles d'alfàbrega fresca ( o seca)
salsa de tomàquet fregit
formatge parmesà ratllat
oli,sal i pebre

Rentar i tallar les albergínies a làmines fines.Enfarinar lleugerament i fegir en oli calent fins que agafin una mica de color.Reservar en paper absorvent.
Mentrestant tallar la mozarella a trossos de la mida i gruix de mig dit.
Disposar les làmines d'albergínies sobre una superficie plana i  al damunt de cadascuna un tall de pernil ,  un tros de mozarella i una fulla d'alfàbrega. Embolicar i posar  dins d'una safata blanca amb una base de tomàquet fregit. És important que un rotllet sigui a costat de l'altre.
Al damunt posar-hi la resta de salsa de tomàquet , espolsar amb formatge parmesà i els trossos de mozarella que haguin quedat .Espolsar també amb fulles d'alfàbrega a trossets.
La foto és de just abans d'entrar al forn.
Coure al forn a 170º uns deu minuts destapat i servir.








1 comentari:

comentaris