Who I Am - JOE LA REINA




La meva filla gran té un estil diferent a la mitjana en quan a moltes coses i una d'elles és en referència  al tipus de música. Sense deixar què el reaggeton li passi per alt troba en altres estils també el seu.
Feia dies que no la veia i l'última vegada la vaig trobar molt canviada. La meva filla gran, ja és gran!
Acabada de llevar em va fer  mirar el que avui us deixo.
Són un grup de companys seus, tots estudiants de vint i pocs anys , estudiants de diferents disciplines  tals  com  audivisuals, filosofia, història, comunicació, dret ...Uns joves que els fa coincidir el fer música. Música folk feta amb unes guitarres, un tambor i molt poc més.
Tenen en comú la música que fan i  el declarar-se lliures i independents però del tot compromesos. Trencadors però respectuosos amb lo establert, simples  amb sòlids principis i  també tenen en comú el proclamar-se cristians. Tot sense voler entrar en cap tipus de polèmica.
Declarant tot aixo  demostren que ser lliure afrontant responsabilitats és possible. Ser trencador amb limits que  t'avisin sovint  d'on es troben per si de cas, també ho és  i que  s'és d'aquest món  fins i tot sent cristià i vivint segons les teves conviccions.
Uns nois molt valents en definitva!  Jovent valent, com tantissim hi ha , que sense dubtar-ho lluitarà per millorar coses que nosaltres amb tot el nostre saberrrr i principisss, no haurem pogut!!


Val la pena que veieu  i escolteu el video fet per un altre seu company (deu ser el noi d'audiovisuals!!)
Té una imatge  i un so que  podrien molt ben ser els del proper anunci d'una prestigiosa marca de cerveses.  Ja veureu!
Quina enveja  que em fas, Clara !!
(Fixeu-vos-hi....-me gusta la naturaleza ,me gusta...lo crudo. Genial!!!!)


2 comentaris:

  1. Joe La Reina...uns Kraks quasibé anónims!!!!!!! M'han encantat! Ho passo! Manel a Llegir i escoltar

    ResponElimina
  2. Si ,ara ho has dit Manel, uns Kraks més aviat anónims!! Com tants hi deu haver!! Gràcies per ser per aquí també! a Llegir i escoltar

    ResponElimina

comentaris