CHRISTIAN GÖRAN: : TRÈS- SE- XY ( setembre 2011)

Fa una mica em tingut un encreuament de tweets  amb unes amigues, tots ells quasi dedicats al personatge d'un spot publicitari en que el seu protagonista últimament causa estralls pel sól fet d'aparèixer dos minuts en una actitud del tot...intrigant, doncs  no diu ni una paraula ni tampoc gesticula en excés.
Per què agrada tant Christian Göran?
Bé, jo us en puc parlar per mi, i de ben segur que també parlaré per boca d'algunes amigues que em venen al cap ara mateix!
El primer que us puc dir és que al protagonista de l'anunci s'el veu un home sense cap pressa. Se'l veu un home pacient , observador  i aixó sols ja és tant poc habitual, que ens crida profundament l'atenció. Els seus moviments són lents, mesurats i del tot correctes. Fins i tot semblen del tot estudiats per a la ocasió! És com si darrera de la seva mitja rialla s'amagués una intrigant intenció que només sap ell i a nossaltres només s'ens deixa entreveure.
Gestos estudiats? Pot ser, però senyors...tant se val!! Moviments tots afavoridors en definitiva! Per què no estudiar-los doncs?? 
En segon lloc, el protagonista no s'ens mostra com a una persona massa  jove, el que li confereix una soposada motxilla d'experiències que imaginem poden ser de molts tipus. La seva manera d'actuar  també ens el fà molt...camaleònic. La seva mirada i la seva templança ens donen una pista del seu tarannà.
L'intuïm algú capaç de disfrutar de la mollesa d'una tovallola blanca o d'inspirar una mirada perduda a qualsevol al passar, fins i tot, a qui té d'esquena. Resumint : S'ens presenta a una persona sensual que, allà on va, omple del tot.
Al final, quan entra a l'ascensor, el seu vestit clàssic de xeviot amb tons de marró i uns cabells humits recollits en un monyo al clatell, ens  mostren algú amb molt de respecte i cura pel seu cos i s'ens confirma el que sospitavem: És, de totes totes, algú camaleònic, doncs al veure'l així de ben posat, ens trenca tots els esquemes que haguem pogut tenir d'ell fins llavors.  I ell, sense inmutar-se, ens segueix mostrant una seguretat aplastant. Això, agrada i molt.
La distància justa en vers la noia, el lleu  moviment que fa amb els braços, el posat del cos i per últim, l'indescriptible rialla...fan que ens arribi fins i tot l'olor que, a sobre, desprén!!

Il est  Très -se- xy, i ho sap, i juga amb això i  a mi...m'encanta!

Per cert, de què és l'anunci?
Vaig a clicar!!


1 comentari:

  1. Un anunci molt suggerent.
    Jo tampoc sé que anuncien ben be!

    Anna

    ResponElimina

comentaris