PENSAR EN ELS DIES DE PLUJA


Uns papers, unes pintures plàstiques i una estona.

Si bé els seus colors i sorolls són els meus preferits, quan tinc la casa "plena" de nenes un dia que plou, el "què fer?" es planteja sovint.
Ous, farina, sucre i  mantega ens ofereixen sempre moltes possibilitats.També l'armari de pintures i  pinzells de totes époques i mides ens inspira juntament amb el calaix de les cintes i papers de colors que , de tant plé, no tanca mai prou.
Entretenir als petits (i no tant petits) de la casa una tarda de pluja tenint a mà un parell de calaixos plens de bons remeis és, de ben segur, potenciar la seva sensibilitat i talent  i si som obsevadors, una ocasió d'intuïr també les seves inclinacions. La cuina, les manualitats, les petites labors compartides amb els més petits ens proporcionen estones molt reveladores! Ja pot ploure tot el que vulgui si saps que dins aquella bonica caixa hi trobaràs tot el necessari per dedicar una estona simplement a crear.
En aquesta ocasió es tractava de rumiar i elaborar en poca estona un centre de la taula per Pasqua. Jo vaig llençar una petita suggerencia i la meva filla gran va orquestar tota la resta. Tot el mèrit és seu. En tres hores ho va tenir llest.
Uns ous retallats en cartró, decorats a gust de cadascuna, posats dins d'un cistell  i voltats d'un grapat de l'herba de la Brownie ( una conilleta que tenim) van fer un preciós centre i també, una tarda que ja no ens la pren ningú!




Totes a la feina!
Pitbull Egg...!! Si li diem, ens ve a veure!

2 comentaris:

comentaris